Antwoord op al je vragen

Waarom zou iemand een mac kopen ipv windows?

Ik ken een paar mensen die mac computers hebben. Waarom zouden deze mensen meer geld uitgeven voor dezelfde hardware ? Wat is er nou beter of handiger aan Mac OS?

Anoniem

5

antwoorden

1

Anoniem

Omdat Mac mooier design heeft. Het ziet er gewoon cooler uit als ik bij de starbucks zit te werken. Al mijn vrienden hebben ook een Mac, dus ik ook. Ik word er namelijk blij van als ik precies dezelfde dingen heb als mensen in mijn omgeving. Dan wordt ik niet zo snel uitgelachen.

0

Anoniem

Een Mac blijft degelijk en snel werken. Met Windows is het vroeg of laat (lees: vroeg) dikke miserie, met als gevolg een krakende computer die bij het minste blijft hangen. De volledige computer staat opeens vol met bestanden en programma's waar ge nog nooit van hebt gehoord.

0

Anuke

We kennen waarschijnlijk allemaal het gezegde goedkoop is duurkoop wel. Veel mensen hebben geen flauw idee hoe ze (goed) met hun computer om moeten gaan. Dit zorgt ervoor dat deze personen bij het gebruik van windows binnen notime gehackt zijn of de computer volledig gecrasht is. Welke Windows gebruiker kent de Blue screen of Death immers niet? Mac is daarentegen veel stabieler. Je kunt weinig verkeerd doen als je het als een gewone gebruiker gebruikt en alles wijst zichzelf, de leercurve is vrij laag. Het grote verschil zit hem dus in de software.

0

Anoniem

Je kunt met een Mac als je een beetje handig bent met software, windows emuleren en andersom ook. Ikzelf vind Mac gebruiksvriendelijker en Windows goedkoper. Games worden meer gemaakt voor Windows. Mac computers zijn meestal wat duurder.

0

Anoniem

Windows (Microsoft) is vrij duidelijk en open over wat er gaat komen in de toekomst. Mac/Apple niet zo. Als je kijkt naar wat er gemaakt is door beide partijen zijn er voor en nadelen aan beiden. Mac is misschien wat gebruiksvriendelijker.

Beantwoord deze vraag als Anonieme Gebruiker: